1-4: Pedro fa de Neymar en una remuntada necessària

  1. M’ha agradat que, amb paciència, tranquil.litat i futbol, haguem remuntat el tercer partit consecutiu que comencem perdent. D’acord, sí, era un segona B.
  2. M’agrada que Pedro, que per la dreta no sol fer bons partits, hagi fet dos gols, un pal, ha provocat dues faltes a la frontal en un bon partit. La clau, que amb 1 a 0, sol davant del porter en comptes de xutar ha volgut passar a no se sap qui. Ha après la lliçó i després ja ho ha xutat tot, cap dins.
  3. M’agraden molt les passades amb l’exterior del peu a l’esquena del defensa. Així ha arribat l’assistència de Cesc per Pedro al 0 a 1, i d’Alexis per Cesc a l’1 a 3. És un toc suau, subtil, que n’hi ha prou per agafar a contrapeu el defensa. 
  4. M’ha agradat molt el regat de Pedro en el tercer sobre el porter. Driblar sense tocar la pilota, només amb el cos, és d’una gran bellesa.
  5. M’agrada que Dongou jugui 10 minuts i que marqui.
  6. M’ha agradat que el Barça guanyi amb la senyera perquè a Antena 3 ja sucaven pa amb aquest malefici que durava cinc partits.
  7. No m’ha agradat la descoordinació entre Bartra i Puyol al gol del Cartagena i durant tot el primer quart d’hora.
  8. No m’ha agradat, tampoc, la quantitat de bronques de Puyol a Bartra que hem vist per la tele. Teníem la sensació que el jove estava més fi que el veterà.
  9. No m’ha agradat la posició i la manera d’estirar-se de Pinto en la jugada del gol. Compte, perquè a cada partit s’està quedant més sota pals i no tapa l’angle de xut. Ha de tornar a fer dues passes endavant.
  10. No m’ha agradat que Sergi Roberto, Alexis (clamorós), Cesc i Alba hagin fallat gols tants clars.