2-1 Les set diferències entre la primera part i la segona

1. A Simeone cap entrenador de cap equip li ha guanyat més de tres partits seguits. Luis Enrique en porta 7 de consecutius.
2. A Simeone li ha passat el mateix els tres partits d’aquesta temporada. L’Atleti marca primer contra el Barça i acaba perdent per 2 a 1. Se’n diu l’efecte despertar la fera.
3. A Mourinho, per plantejaments similars amb l’Inter, onze jugadors tancats a l’àrea, se li deia de tot. A Simeone se’l lloa.
– I ara, les 7 diferències entre la primera part i la segona:
1) A la primera, l’únic xut a porteria l’ha fet Mascherano. Ja està tot dit.
2) A la segona, el Barça ha deixat de conduir i ha començat a tocar i passar la pilota.
3) A la primera part, les ganes duien a la precipitació i de la precipitació a la imprecisió en passades fàcils per parts dels que no fallen mai (Busquets, Iniesta, Rakitic)
4) A la primera l’Atleti aconseguia totes les pilotes dividides i rebotades. A la segona, eren pel Barça. Per què? Perquè els jugadors del Barça s’han esforçat tant com el de l’Atleti. I a igualtat d’esforç, el talent ha marcat la diferència.
5) A la primera l’Atleti ha sortit amb tres davanters (i molt veloços) i a la segona Simeone ha acabat substituint a Carrasco i Griezmann (i Torres ja s’havia autoexpulsat).
6) A la primera, Neymar s’ha equivocat en gairebé totes les decisions (i s’ha obsessionat a fer l’embús pel mig) i a la segona ha sabut obrir el camp i tenir més paciència.
7) Al final, com sempre, tot es resumeix que a la primera part l’Atleti ha marcat un gol i a la segona Suárez n’ha marcat dos. Els killers del Liverpool han sucat avui al Camp Nou.

2-0 Per què no passarà a la història la xilena sensacional de Pedro?

09/05/2015 Barça 2 – Reial Societat 0

1. La xilena de Pedro ens ha estalviat el patiment del últims minuts, però ja guanyàvem. Es mereixia un gol així.
2. Pot ser el seu últim gol amb el Barça. O potser tindrà minuts a casa contra el Dépor, segons com. Seria un bon senyal.
3. Tot i que Luis Enrique mai més no ha canviat cap dels tres de davant, avui Suárez (que no podia dir fava de l’esforç contra el Bayern) mereixia ser substituit.
4. A Luis Enrique li surt bé això de fer entrar Pedro i treure un migcampista, però avui ho he trobat excessivament agoserat.
5. Amb Busquets al camp, millor. Així Mascherano va de central i tot a lloc.
6. Bartra, de nou, fi en la passada llarga però poc segur en la sortida de darrera. No sé si ha anat perdent la confiança o és un excés de refiament.
7. Rafinha, partit impecable i, aleshores, com a brasiler que és, es posa a driblar per sortir de la defensa, perd la pilota i posa nerviós tot déu.
8. També Bravo, ràpid i perfecte en les sortides com a últim home, sortint per dalt o amb el joc de peus, s’ha precipitat treient la pilota a zona complicada en el moment de més nervis.
9. Quan estava a punt de tornar a cridar a Neymar, perquè a la primera part s’ha adornat estèrilment en massa ocasions, ha rematat el gol que obria la llauna. 50 gols amb el Barça en dues temporades. El promig és molt bo.
10. I si hi ha vaga i se suspèn la lliga? Campions!

1-0 El TAS no ens prohibeix fitxar entrenadors, oi?

1. El Madrid ha perdut. Nosaltres també.
2. El Madrid ha perdut de còrner. Nosaltres també.
3. El València ha marcat de còrner, nosaltres ens l’hem fet en pròpia porta.
4. Cristiano ha estat titular, Messi no.
5. Les mans a l’àrea del València són penal. A l’àrea de la Real no.
6. El Barça va guanyar a Mestalla, el Madrid ha perdut a València.
7. A Donosti hi van perdre tots dos, amb dos partits que Madrid i Barça havien d’haver guanyat tranquil.lament.
8. La pitjor notícia és que ara vindrà l’Atlético de Madrid, el diumenge. La sort és que és al Camp Nou i no haurem d’aguantar el Robinson i el Martínez.
9. Qui ha estat més desafortunat Luis Enrique o Luís Suarez a Donosti? Una X a la travessa.
10. Qui genera més dubtes aquesta temporada, Luis Enrique o Luis Suárez? Una altra X.

I ara, qui pugui, que dormi aquesta nit on entre Luis Enrique, Xavi Pascual i Eusebio m’estan amargant el 2015.

1-1 Montoya ja és lateral dret del món que més trepitja l’àrea rival i que ho aprofita menys

1. Quan Busquets es gripa, el Barça no se’n surt.
  2. Què més havia de fer avui Alexis per ser substituit? Adama li dóna vint voltes com a extrem. He llegit que algú pagaria 30 milions d’euros pel jugadorasso?
  3. En els 700 partits anteriors, el Xavi no havia fallat un gol com el d’avui. Continua llegint «1-1 Montoya ja és lateral dret del món que més trepitja l’àrea rival i que ho aprofita menys»

1-4: Pedro fa de Neymar en una remuntada necessària

1. M’ha agradat que, amb paciència, tranquil.litat i futbol, haguem remuntat el tercer partit consecutiu que comencem perdent. D’acord, sí, era un segona B.
  2. M’agrada que Pedro, que per la dreta no sol fer bons partits, hagi fet dos gols, un pal, ha provocat dues faltes a la frontal en un bon partit. La clau, que amb 1 a 0, sol davant del porter en comptes de xutar ha volgut passar a no se sap qui. Ha après la lliçó i després ja ho ha xutat tot, cap dins.
  3. M’agraden molt les passades amb l’exterior del peu a l’esquena del defensa. Així ha arribat l’assistència de Cesc per Pedro al 0 a 1, i d’Alexis per Cesc a l’1 a 3. És un toc suau, subtil, que n’hi ha prou per agafar a contrapeu el defensa.  Continua llegint «1-4: Pedro fa de Neymar en una remuntada necessària»