2-1 Les set diferències entre la primera part i la segona

1. A Simeone cap entrenador de cap equip li ha guanyat més de tres partits seguits. Luis Enrique en porta 7 de consecutius.
2. A Simeone li ha passat el mateix els tres partits d’aquesta temporada. L’Atleti marca primer contra el Barça i acaba perdent per 2 a 1. Se’n diu l’efecte despertar la fera.
3. A Mourinho, per plantejaments similars amb l’Inter, onze jugadors tancats a l’àrea, se li deia de tot. A Simeone se’l lloa.
– I ara, les 7 diferències entre la primera part i la segona:
1) A la primera, l’únic xut a porteria l’ha fet Mascherano. Ja està tot dit.
2) A la segona, el Barça ha deixat de conduir i ha començat a tocar i passar la pilota.
3) A la primera part, les ganes duien a la precipitació i de la precipitació a la imprecisió en passades fàcils per parts dels que no fallen mai (Busquets, Iniesta, Rakitic)
4) A la primera l’Atleti aconseguia totes les pilotes dividides i rebotades. A la segona, eren pel Barça. Per què? Perquè els jugadors del Barça s’han esforçat tant com el de l’Atleti. I a igualtat d’esforç, el talent ha marcat la diferència.
5) A la primera l’Atleti ha sortit amb tres davanters (i molt veloços) i a la segona Simeone ha acabat substituint a Carrasco i Griezmann (i Torres ja s’havia autoexpulsat).
6) A la primera, Neymar s’ha equivocat en gairebé totes les decisions (i s’ha obsessionat a fer l’embús pel mig) i a la segona ha sabut obrir el camp i tenir més paciència.
7) Al final, com sempre, tot es resumeix que a la primera part l’Atleti ha marcat un gol i a la segona Suárez n’ha marcat dos. Els killers del Liverpool han sucat avui al Camp Nou.