1-0 Un dissabte amb tres tortures per etapes

1. A les 4, el Madrid ja guanyava per 3 a 0 al minut 20 i 4 a 0 al descans. Amb l’Eibar han fet l’assaig general del Wolsfburg.
2. A les 18.15 l’Espanyol ha començat guanyant i ha acabat perdent 1 a 3 amb l’Atlético. I encara els falta fer el Tamudazo a la penúltima jornada.
3. I a les 20.30 el Barça ha començat desorientat al primer quart d’hora i ho ha pagat. La tortura d’aquesta tarda, i el nerviosisme creixent, ha arribat per etapes.
4. Avui ha estat la venjança d’Eusebio. Fa un any el vam fer fora del Barça B, encara no se sap per què.
5. Rulli 6 aturades de 6 remats. Bravo 0 de 1. No hem merescut perdre.
6. Però hem perdut. Dues derrotes seguides a la Lliga. I, el que és pitjor, 1 de 9 punts. Hem ressucitat dos equips que ja havien donat la Lliga per perduda. Ho deien, però no era veritat.
7. La centrada de rosca de Xabi Prieto en el gol d’Oyarzabal és digne de Beckham. Res a dir.
8. Si el Barça acaba amb Piqué de davanter centre a partir del minut 37, mal senyal.
9. Si Piqué en el temps afegit perd temps protestant i veient una groga que encara ens fa perdre més temps, mal senyal.
10. De 53 partits, només dos ens hem quedat sense marcar. A Cornellà i a Anoeta. Si no marquem al Calderón, tenim molts números de palmar. No ho crec.