1-2 Keep calm però no fotem més regals

02/04/2016 Barça 1 – Madrid 2

1. A Vila-real guanyàvem 0 a 2. Avui guanyàvem 1 a 0. Total 1 punt de 6.
2. A Vila-real Luis Enrique es va equivocar amb els canvis. Avui, amb el pecat de treure a Rakitic quan es trencava el partit, també.
3. Perdre. A casa. Contra el Madrid que el teníem a 13 punts a falta de mitja hora. Contra el Madrid amb 10 jugadors… Tot plegat, la pitjor manera de perdre la ratxa d’imbatibilitat.
4. Dit això, després de 39 partits de no perdre, estava cantat quan arribaria la derrota.
5. Si Casemiro hagués jugat al Bernabéu, potser Benítez encara seria l’entrenador.
6. La baixa de Mathieu serà fatal, no com a central sinó com a lateral, si Alba continua sent un colador. No només Bale li ha guanyat sempre l’esquena, sinó que els dos gols del Madrid són dues passades d’Alba al mig camp, en transició, sense pressió i propiciant les dues contres del Madrid.
7. Al minut 9, el 9 del Barça ha fallat, possiblement, el gol més fàcil de la seva carrera. Messi i Suárez van arribar dijous d’Amèrica. Això sí que és virus FIFA.
8. Per un dia que després de tres còrners consecutius marquem un gol, no ens ha servit de res. Era massa maco que Piqué marqués al Madrid.
9. On són avui, tots aquells (aficionats i directius) que deien que volien que el Madrid ens toqués ara a la Champions, que era el moment de passar-los per la pedra?
10. Per cert, algú confia ara en el Wolfsburg?