1-1 Montoya ja és lateral dret del món que més trepitja l’àrea rival i que ho aprofita menys

1. Quan Busquets es gripa, el Barça no se’n surt.
  2. Què més havia de fer avui Alexis per ser substituit? Adama li dóna vint voltes com a extrem. He llegit que algú pagaria 30 milions d’euros pel jugadorasso?
  3. En els 700 partits anteriors, el Xavi no havia fallat un gol com el d’avui.
  4. Els 9 punts que ha cedit el Barça a la Lliga anava vestit amb la samarreta de la senyera.
  5. És el primer partit que no guanyem, a la Lliga, havent marcat gol.
  6. En absència de Messi,  en dos mesos, vam perdre un partit. Amb ell, n’hem empatat dos de consecutius. No és culpa seva. Però l’equip ja només el mira a ell perquè se la jugui. Cesc, Pedro i Alexis han tornat a fer una passa enrera.
  7. Un dia va dir Xavi Pascual -versió bàsquet- que mirava a la banqueta i no sabia qui posar. Avui el Tata ha mirat a la banqueta i ha fet entrar Roberto, Tello i Dongou. Massa poc per un equip que aspira a ser el millor del món.
  8. Del Cerro Grande s’ha menjat una quantitat de faletetes contra el Barça indecent. Si ho fa el Mateu Lahoz tothom ho denuncia. D’aquest ningú no en parla.
  9. Al minut 3, Caparrós surt de la zona, pràcticament entra al camp, estorba Pedro -i el frega- perquè no faci un contraatac clar i l’àrbitre ni l’adverteix. Mires malament el quart àrbitre, en canvi, i t’expulsen.
  10. Quan acabem empatant un partit de Lliga, tinc sensació de derrota. Em passa només a mi?