0-2 Navarro m’emociona, Neymar ens esgarrifa, Martino sorprèn

  1. Martino ho acaba de dir: “Tranquilidad a todos, que Neymar está bien”.  Per les imatges no ho semblava.
  2. El Tata també m’ha sorprès fent jugar 90 minuts avui a Messi. No entenc que dimecres, amb un partit intrascendent, estigués per jugar 90 minuts i que tres dies abans, en el partit més important de la Lliga, només en pogués jugar 45. No ho havíem d’haver fet al revés?
  3. Dit això, el segon gol de Messi és el millor de l’any 2014. I costarà de superar. 
  4. Això sí, C0dina li ha impedit marcar un hat-trick al camp on sí que el va fer Pedro.
  5. Xavi, 700 partits amb el Barça. Impressionant. Irrepetible, diria.
  6. El renovat Bartra ha encadenat bones accions amb errors impropis i precipitacions. Tranqui, home…
  7. Tello a la dreta, res de res. A l’esquerra, millor, però no gaire. Però continua sense semblar en absolut el mateix de l’any passat.
  8. Adriano ha fet un partit boníssim… si jugués amb l’Agrupació de Barça Veterans.  Lentitud i passivitat molt preocupants.
  9. Sensacional victòria del Barça a l’Eurolliga a la pista de l’Olimpiakos, el campió d’Europa. Sembla que anem agafant la conjunció, la concentració i el sacrifici necessari per tenir un equip amb cara i ulls.
  10. Avui m’he emocionat amb el partidàs de la Bomba Navarro. Després de dos partits de baixa, ha fet 14 punts seguits al segon quart, amb cistelles impossibles, en el moment que havíem de remuntar. I, al final, quan tot es tornava a encallar, s’ha tret un altre triple per sentenciar el partit. Una exhibició del millor jugador de la secció de tots els temps, quan potser pensàvem que… Amb l’equip de bàsquet sempre que dubtes del col.lectiu, o d’un jugador, et tanquen la boca.