2-0 Per què no passarà a la història la xilena sensacional de Pedro?

09/05/2015 Barça 2 – Reial Societat 0

1. La xilena de Pedro ens ha estalviat el patiment del últims minuts, però ja guanyàvem. Es mereixia un gol així.
2. Pot ser el seu últim gol amb el Barça. O potser tindrà minuts a casa contra el Dépor, segons com. Seria un bon senyal.
3. Tot i que Luis Enrique mai més no ha canviat cap dels tres de davant, avui Suárez (que no podia dir fava de l’esforç contra el Bayern) mereixia ser substituit.
4. A Luis Enrique li surt bé això de fer entrar Pedro i treure un migcampista, però avui ho he trobat excessivament agoserat.
5. Amb Busquets al camp, millor. Així Mascherano va de central i tot a lloc.
6. Bartra, de nou, fi en la passada llarga però poc segur en la sortida de darrera. No sé si ha anat perdent la confiança o és un excés de refiament.
7. Rafinha, partit impecable i, aleshores, com a brasiler que és, es posa a driblar per sortir de la defensa, perd la pilota i posa nerviós tot déu.
8. També Bravo, ràpid i perfecte en les sortides com a últim home, sortint per dalt o amb el joc de peus, s’ha precipitat treient la pilota a zona complicada en el moment de més nervis.
9. Quan estava a punt de tornar a cridar a Neymar, perquè a la primera part s’ha adornat estèrilment en massa ocasions, ha rematat el gol que obria la llauna. 50 gols amb el Barça en dues temporades. El promig és molt bo.
10. I si hi ha vaga i se suspèn la lliga? Campions!