4-0 Messi li pispa les portades a Cesc, el dia que més les mereixia

1. Ja ho va dir Xavi veient-lo entrenar: “el nuevo lo hace bien”.
  2. Ja ho va dir el Tata en el seu retorn: “Le he visto la mirada asesina”.
  3. Ja ho va dir Faus: “Aquest senyor per què se li ha de renovar cada sis mesos?”
  4. La genial passada de Song a Messi, en el quart gol, compta com a assistència?
  5. Per segon partit consecutiu, el Barça marca just en el minut 17.14. Avui se’ns ha ajuntat tot: el gol de penal de Cesc, l’ovació per Iniesta, l’aplaudiment pel retorn de Messi i els crits d’independència. Quina feinada.
  6. Messi, en mitja hora, dos gols i la sentència de l’eliminatòria, li ha pispat les portades que avui mereixia Cesc. I no ho dic pels dos gols, sinó pels primers 60 minuts, de col.locació, passada, verticalitat. Per fi se’l veu feliç jugant al Barça i ha estat clau en el festival de combinació de la primera part.
  7. Però això no es garantia que jugui al Calderón. Ja ha dit el Tata que potser seria injust amb algú a l’alineació.
  8. Montoya i Adriano han desentonat amb la resta de companys. Montoya, com a mínim, s’ha rescabalat amb l’arribada del 3 a 0. A Sergi Roberto tampoc no li ha sortit res.
  9. Avui no només ha tornat Messi. Hem recuperat Puyol. El seu millor partit de la temporada.
  10. Per cert, que Juanfran jugui el partit de Lliga pel perdó del Comité és una adulteració de la Lliga. Mai una groga així s’havia retirat.