4-0: He vist la mirada assessina d’Alexis Sánchez

1. A la jornada 17, hat trick de Pedro. A la jornada 18, hat trick d’Alexis. A la jornada 19, hat trick de Messi?
  2. Alexis ha marcat un golàs de falta, tècnicament perfecte i amb molta força. Quants mesos trigarà a xutar-ne una altra? Amb Messi, Xavi, Cesc, Neymar o Alves al camp no l’hauria xutat. He vist la mirada assessina als seus ulls.
  3. Fernández Borbalán és un àrbitre que ha aconseguit ser xiulat, fins i tot, en un minut de silenci. Insòlit i mai vist. Bravo. Que dolent, que injust, quina manca de criteri.
  4. Mai no havia vist fallar un penal a Xavi amb el Barça. El primer penal que li havia vist fallar al Barça, també va ser en un Barça-Elche i a la porteria del gol nord. El xutador d’aquell dia: Hugo “Cholo” Sotil.
  5. Iniesta, un partit sublim, però quan arriba a l’àrea el clam a la graderia és unànime: “xuta, coi, xuta!!!”.
  6. Tello, per la banda dreta, que diríem que no és la seva, ha fet la seva millor jugada de la temporada. Al.leluia.
  7. Hi ha hagut una jugada, que no era un còrner, en què ha centrat Montoya i no han arribat a rematar, pels pèls, Bartra i Piqué. D’això amb d’altres entrenadors se’n deia futbol total.
  8. Per més que la gent que ha anat al camp volgués veure el Neymar, fer entrar un jugador per 10 minuts, amb 4 a 0, és absurd.
  9. Neymar, de nou, no cal que vulgui fer una filigrana cada vegada que rep la pilota. Fent-ho fàcil, anirem millor, nosaltres i ell.
  10. De tota la vida, quan es juga amb claror de dia, al damunt de la lateral, sobre Maternitat, es posen les banderes dels equips de Lliga segons la classificació. Avui no. Incomprensible oblit.