2-5 A sang freda, sensacional remuntada moral i futbolística

1. Pedro, un hat-trick de busca-vides en 8 minuts, ha remuntat un 2 a 0.
  2. Quan el Madrid perd 2 a 0 a Pamplona i aconsegueix empatar a 2 es parla d’heroicitat. El Barça ha passat de 2 a o a 2-5. Em sembla una remuntada molt important per la lliga: a nivell de futbol, de moral i d’autoestima de la plantilla que ho ha aconseguit sense Messi, sense Neymar, sense Xavi i sense Valdés. Tenim caràcter guanyador i gana per aquesta Lliga.
  3. Els primers minuts ens han agafat massa pendents del pèssim estat de la gespa i de si ens feien arremangar, o no, les mànigues vermelles de Piqué.
  4. En el gol de còrner encaixat (ja en van 5 a la Lliga) deixem tres jugadors al mig del camp. I si defenséssim amb més gent?
  5. Iniesta, com a capità, s’ha tornat a posar l’equip a l’esquena. I no ha permès, ni amb el 2 a 0, que l’equip es posés nerviós.
  6. Alves ha tornat -bona notícia- però molt fora de forma. Amb les seves “pàjares” defensives habituals i fent bo Montoya a l’hora de les centrades.
  7. Sergi Roberto ha perdut tres pilotes en creació massa perillosa a la primera part. Amb el marcador a favor, s’ha entonat.
  8. Undiano Mallenco ha fet un partit molt casolà. Amb 2 a 0 ha anul.lat un gol legal a Pedro i, un minut després, s’ha menjat un penal per mans claríssimes. Però més que això, el criteri de les targetes ha estat molt desequilibrat. Les agressions de Mosquera sobre Busquets i de Lisandro sobre Pedro mereixien, clarament, la vermella directa. I no ha passat de la groga.
  9. Desitgem que Faus no digui ara res sobre la renovació de Pedro.