3-0 Els suplents no aprofiten l’oportunitat. Els titulars, tampoc

  1. Ni Montoya, ni Puyol, ni Mascherano, ni Adriano, ni Song, ni Cesc, ni Sergi Roberto, ni molt menys Tello no han aprofitat l’oportunitat de demostrar-li al Tata que estan millor que els seus companys.
  2. Dels pressumptes suplents, només Pedro ha mantingut el nivell.
  3. Ha fet més Iniesta, per qualitat, lideratge i voluntat, en 15 minuts que molts companys en 75. Deu estar a punt d’anunciar la renovació.
  4. Neymar és molt bo, però continua amb un excés de jugades on es complica la vida absurdament. Li cal un punt més d’intel.ligència futbolística o diga-li maduresa o diga-li experiència. O diga-li puteria.
  5. Pinto, excel.lent amb els peus, ha fet un pas enrera en els últims partits que el deixa massa sota pals.
  6. El rival no ens ha marcat a pilota aturada. Anem millorant. El seu remat, avui, ha anat al pal.
  7. El Cartagena, de segona B, s’ha sabut tancar tan bé com l’hiperelogiat Vila-real. En la sortida de pilota, en canvi, es nota la diferència.
  8. No m’agrada -insisteixo- que amb un 1 a 4, contra un segona B, els aplega-pilotes del Barça tinguin l’ordre de perdre temps des del minut 1. Vergonyós.
  9. M’ha agradat que fóssim 47.000 persones per un partit així. La idea de convertir la primera eliminatòria de copa amb una entrada solidària, és de les bones idees d’aquesta junta. Cada any més èxit. I la gent que mai no ha trepitjat el Camp Nou són molt agraïts i sorollosos.
  10. Això sí. Es nota que no són habituals perquè al minut 17.14 ningú no crida I-Inde-Independència. Des del dia del 0 a 3 del dia del Bayern que no passava que se’ns oblidés de fer aquest crit que ja és una gota malaia.