2-1 Si Neymar torna a xutar un penal amb tants preliminars patirem molt

1. Penal a favor del Barça. Iniesta i Cesc li deixen a Neymar el privilegi i aleshores comença una rutina que s’ha fet eterna. S’ha lligat una bota, s’ha lligat l’altra, ha caminat enrere fins molt fora de l’àrea, ha començat a caminar, ha corregut de costat com un banderillero, ha fet dues paradinhes i ha marcat. Si després de tots aquests preliminars no marca, fotrem pena. Quin patir. Que llarg que s’ha fet.
  2. Martino diu que és la victòria que el deixa més content de la temporada: no m’estranya. La seva alineació era un desafiament massa agoserat. La velocitat de pilota que vam tenir contra el Celtic, era dificilment repetible amb Song, Cesc i Iniesta al mig del camp que necessiten tocar-la molt més.
  3. Quan ha entrat Xavi, s’ha obert el cel.
  4. Jordi Alba, 90 minuts mossegant-se, anticipant-se i oferint-se per la desmarcada ha estat fonamental per encomanar els companys.
  5. Crits d’Alexis a Alexis quan l’han substituit. Xiulets per Cesc quan l’han substituit. Alexis ha anat de menys a més. Cesc de menys a pitjor. Però tots dos han fabricat el gol de Neymar al 2 a 1.
  6. Bartra, en el seu partit més fluix des que és titular, ha esperonat l’equip i el Camp Nou amb dues pujades desacomplexades per l’eix de l’atac.
  7. Minut 36 de la segona part. Amb un 1 a 1, còrner a favor, contraatac en contra i ha estat tristíssim veure que Iglesias Vilanueva, avançava per velocitat, a cinc jugadors del Barça que tornaven a defensar més a poc a poc que ell. Espero que alguna televisió ho ensenyi.
  8. No entenc tants elogis al joc del Vila-real. S’han tancat ordenadament com un equip petit i com tants equips grans que ens venen al Camp Nou. I els hem creat 8 ocasions molt clares i ells n0més han rematat una vegada entre pals. Això si, ha acabat en gol.
  9. Contra el Celtic rebem un gol a pilota aturada. Avui, de còrner. I avui no hi ha excusa: al camp teníem els 4 més alts amb Piqué, Bartra, Song i Busquets.
  10. El Barça no va guanyar a Pamplona. El Madrid tampoc.