0-4 Minuts de glòria ben aprofitats en el partit de la mandra

15/01/2015 Elche 0 – Barça 4

1. Amb 5 a 0, el Barça ha jugat amb concentració, pressió i gana fins al minut 92, per marcar el 0 a 4. Això no és ADN Barça.
2. A la Copa els n’hem fet 5 i 4. Tornarem de Lliga a Elx d’aquí a 15 dies. Si les estrelles penquen tant com els d’avui, tranquils.
3. Rafinha i Sergi Roberto continuen demostrant que tenim relleu pel mig del camp. Rafinha té una tècnica privilegiada, posició i lideratge. Sergi Roberto té més arribada i sacrifici.
4. Adama, no hi ha extrems com ell.
5. Munir -que ha provocat un penal- continua sense sortir-li res de res de res. Però Luis Enrique està content amb ell. Comença a fer patir. Allò de fer-lo debutar amb la selecció absoluta va ser una putada per ell i per nosaltres.
6. Mathieu, una falta i un gol. Rakitic, l’altre dia, una falta un gol. No cal que sempre les xuti el mateix. Però si s’ha d’enfadar i posar-se a seguir a instagrams a d’altres equips…
7. L’exemple d’avui és Pedro. Campió de tot, ha jugat 90 minuts amb la mateixa intensitat que si jugués una final de Champions. Em trec el barret.
8. Douglas, quan marxi del Barça, que serà aviat, sempre podrà dir que va donar una assistència de gol.
9. No recordo un altre entrenador del Barça que, en la seva primera temporada, fes debutar tants jugadors del filial. Avui, dos més: Gumbau i Halilovic.
10. I ara, l’Atlético, again. Al gener haurem jugat tres vegades amb l’Elx i tres amb l’Atlético. En eliminatòria, aquesta temporada s’han carregat el Madrid en dues ocasions. I avui reservant Mandzukic, Arda i Gabi.

5-0 Eliminatòria decidida amb una altra maneta al Camp Nou

08/01/2015 Barça 5 – Elche 0

1. 5 gols més al Camp Nou. Vagin passant. Amb l’Atlético no serà igual… Però també ho pensàvem contra el Sevilla o l’Espanyol.
2. Neymar, obre la llauna, provoca el penal i marca el més bonic de la nit. Si no es compliqués tant en les jugades absurdes, seria més crack.
3. Luis Suárez ha fet un bon gol… en la única jugada, en moltes setmanes, que ha tingut espais.
4. L’afició ha corejat el seu nom, com a teràpia, a veure si s’anima i arriba la ratxa.
5. Amb 0 a 0 i quan a la primera mitja hora encara costava tot molt, Suárez ha lluitat per pressionar i robar la pilota per marcar l’1 a 0.
6. De Messi em quedo amb dues coses: el braçalet de capità i les ganes de marcar, encara, al minut 91.
7. De Luis Enrique em quedo que, avui sí, ha fet l’alineació lògica.
8. De l’afició em quedo amb l’esperit positiu dels 27.000 que hem anat al Camp en la nit més freda de la temporada. Ha valgut la pena. Jugava el Barça i ha guanyat.
9. No recordo un altre partit del Barça que només hagi comès dues faltes.
10. Piqué-Bartra de centrals i Mascherano de mig centre. Ja ho tenim. No cal fer més invents.

4-0: He vist la mirada assessina d’Alexis Sánchez

1. A la jornada 17, hat trick de Pedro. A la jornada 18, hat trick d’Alexis. A la jornada 19, hat trick de Messi?
  2. Alexis ha marcat un golàs de falta, tècnicament perfecte i amb molta força. Quants mesos trigarà a xutar-ne una altra? Amb Messi, Xavi, Cesc, Neymar o Alves al camp no l’hauria xutat. He vist la mirada assessina als seus ulls.
  3. Fernández Borbalán és un àrbitre que ha aconseguit ser xiulat, fins i tot, en un minut de silenci. Insòlit i mai vist. Bravo. Que dolent, que injust, quina manca de criteri.  Continua llegint «4-0: He vist la mirada assessina d’Alexis Sánchez»