0-4 Minuts de glòria ben aprofitats en el partit de la mandra

15/01/2015 Elche 0 – Barça 4

1. Amb 5 a 0, el Barça ha jugat amb concentració, pressió i gana fins al minut 92, per marcar el 0 a 4. Això no és ADN Barça.
2. A la Copa els n’hem fet 5 i 4. Tornarem de Lliga a Elx d’aquí a 15 dies. Si les estrelles penquen tant com els d’avui, tranquils.
3. Rafinha i Sergi Roberto continuen demostrant que tenim relleu pel mig del camp. Rafinha té una tècnica privilegiada, posició i lideratge. Sergi Roberto té més arribada i sacrifici.
4. Adama, no hi ha extrems com ell.
5. Munir -que ha provocat un penal- continua sense sortir-li res de res de res. Però Luis Enrique està content amb ell. Comença a fer patir. Allò de fer-lo debutar amb la selecció absoluta va ser una putada per ell i per nosaltres.
6. Mathieu, una falta i un gol. Rakitic, l’altre dia, una falta un gol. No cal que sempre les xuti el mateix. Però si s’ha d’enfadar i posar-se a seguir a instagrams a d’altres equips…
7. L’exemple d’avui és Pedro. Campió de tot, ha jugat 90 minuts amb la mateixa intensitat que si jugués una final de Champions. Em trec el barret.
8. Douglas, quan marxi del Barça, que serà aviat, sempre podrà dir que va donar una assistència de gol.
9. No recordo un altre entrenador del Barça que, en la seva primera temporada, fes debutar tants jugadors del filial. Avui, dos més: Gumbau i Halilovic.
10. I ara, l’Atlético, again. Al gener haurem jugat tres vegades amb l’Elx i tres amb l’Atlético. En eliminatòria, aquesta temporada s’han carregat el Madrid en dues ocasions. I avui reservant Mandzukic, Arda i Gabi.