1-4 Iniesta i Messi ens arreglen el diumenge i mitja Lliga

9/02/2014 Sevilla 1 – Barça 4

Cafè Baviera
 1. El Barça de toc i control no fa gaire mal. Avui, la remuntada, amb un gol a pilota aturada i tres gols de contraatac. No és ADN nostre, però serveix, oi?
 2. La primera mitja hora del Barça ha estat com per anar-los a esperar a l’aeroport. Els 60 minuts restants, una exhibició d’ambició, velocitat i gol. No s’entén que sortim tan relaxats. I no és el primer dia. Ni el segon. Però avui ens hi jugàvem recuparar el liderat. Que, per cert, ja el tornem a tenir.
 3. L’1 a 2 de Messi, control i xutàs al sobrebot, compte com assistència de Pedro?
 4. Iniesta, partit sublim. Ja tocava. I endevinant quan calia conduir i quan passar i quan llençar el contraatac, com en els dos gols de Messi.
 5. Alexis i Cesc s’han reivindicat amb la jugada del quart. Cesc ha fet un “Panenka” sense penal, que té molt mèrit.
 6. En la jugada del gol del Sevilla, Piqué queda doblement retratat per Rakitic perquè Adriano no arriba al seu lloc. Abans del rebot desafortunat en Bartra, el Sevilla toca sis vegades la pilota dins l’àrea del Barça. Incomprensible passivitat i descol.locació.
 7. Valdés, a la segona part, ha aturat dues rematades consecutives de Bacca i Gameiro que podien ser l’empat a 2. En canvi, a les sortides de còrner, encara ha estat més dubitatiu i a mitja sortida que mai.
 8. El gol d’Alexis de l’empat a 1, marcat amb el número de l’esquena, era d’orsai clar. Entre que un Teixeira ahir va perjudicar l’Atleti i que l’altre ha afavorit el Barça, la caverna ja té tema. O avui, de cop i volta, només els interessa parlar de bàsquet?
 9. Per cert, el Teixeira Vitienes d’avui a Sevilla, després que al descans hagi sabut que s’havia equivocat amb el gol d’Alexis, ha intentat compensar durant tota la segona part. La manera? No xiular faltes sobre els jugadors del Barça que podien comportar problemes. Una falta garrafal sobre Montoya, per exemple, ha deixat sol Vitolo de cara a Valdés.
 10. Què espera Zubizarreta a fitxar Rakitic?
Una altra remuntada. Hem recuperat Iniesta. Els tirs lliures del Barça de bàsquet. Perdre una final d'un sol punt, fallant 13 tirs lliures, no té cap explicació en l'esport d'èlit.

Les notes

 • 1.Valdés 6 1.Valdés
 • 2.Montoya 7 2.Montoya
 • 3.Piqué 5 3.Piqué
 • 15.Bartra 5 15.Bartra
 • 21.Adriano 5 21.Adriano
 • 17.Song 6 17.Song
 • 6.Xavi 7 6.Xavi
 • 8.Iniesta 8 8.Iniesta
 • 9.Alexis 6 9.Alexis
 • 10.Messi 8 10.Messi
 • 10.Messi 6 7.Pedro
 • 4.Fàbregas 6 4.Fàbregas
 • 16.Sergio Busquets 5 16.Sergio
  Busquets
 • 24.Sergi Roberto SC 24.Sergi
  Roberto
 • Entrenador7Ernesto
  Valverde
 • Arbitre4José
  Antonio Teixeira