2-3 Un altre partit boig amb Pizzi a la gespa

  1. Tothom es pregunta perquè hem jugat una primera mitja hora tant bona i una hora tant dolenta? Què ha passat en aquell moment? Molt fàcil: que hem deixat de pressionar.
  2. D’acord que Messi hagi tingut un partit espès entre tants boscos de cames, d’acord que no pressioni, però que es desentegui tant de la pilota quan no la té el Barça, no hi ha dret.
  3. Pizzi, macanudo, que malo que viniste. En el seu retorn al Camp Nou, un altre partit boig.
  4. Boig, fins al punt que aquest ú de febrer passarà a la història perquè l’afició del Barça va xiular Messi (a més de Fàbregas i Piqué). Si comencem a xiular els propis tornarem molts anys enrera.
  5. Busquets ha fet, segurament, el seu pitjor partit en 6 anys al primer equip. I aquest Barça és el que és Busquets.
  6. Em sorprèn que Martino, un dia més que hem de remuntar un partit, tregui Xavi del camp. Sense ell, l’equip es desordena.
  7. Em sorprèn que un àrbitre que no en deixava passar ni una, només hagi xiulat 7 faltes contra el València en tot el partit.
  8. A sobre, vermella a Alba quan havíem de remuntar. És la primera expulsió del Barça en tota la Lliga. Tot ha passat avui: quan s’està de pega fins amb els collons s’ensopega.
  9. No sé si m’empipa més l’errada de Valdés al segon gol (ni surt quan era seva i després se la fum dintre) o que, en el tercer, vingui d’un fora de banda en contra on el jugador del València està marcat, amb la vista, per quatre jugadors nostres.
  10. Algú confia ara amb l’Athletic Club?