7-0 Messi fa història marcant al 17.14 de cada part

  1. Sabíem que Messi faria més hat-tricks, sabíem que acabaria superant a Alcántara als 26 anys, el que no podíem pensar és que, tant a la primera part, com a la segona, sabria marcar al minut 17.14. Una aclucada a la independència.
  2. Després del partit de Messi contra el City i contra el d’avui, algú tornarà a dir que no juga bé perquè vol més diners?
  3. Un altre rècord de Messi. Avui no li han fet cap falta en tot el partit. No recordo una estadística com aquesta. 
  4. A Valldolid, Messi va tenir 5 ocasions de gol i Mariño les va aturar totes. Avui Messi ha tingut 5 ocasions de gol i n’ha marcat 3. Al marge del pèssim joc a Zorrilla, amb una mica més de sort, hauríem guanyat. Messi ho tapa tot. Ho resol tot. Des de fa molt temps.
  5. Puc dir-ho? No he trobat a faltar a Cesc ni a Neymar.
  6. Algú afegirà. Ni a Piqué. Bartra pinta bé i està bé que dimarts firmi la renovació però encara ha de menjar sopes.
  7. Pedro, excel.lent i en el seu millor partit en tres anys, mereixia el gol del minut 90.
  8. Iniesta només havia marcat de penal a la Lliga. Ha valgut la pena que es reservés  tants mesos pel seu primer gol de jugada si havia de ser com el d’avui.
  9. Alba -tot i que no surt en els resums del partit- ha encetat el primer gol inventant-se una passada llarga, vertical per a Pedro. I Alba ha regalat el segon. En arribada, és el millor lateral esquerre que hem tingut en moltes dècades.
  10. Avui Beckenbauer potser s’hauria avorrit, amb tanta arribada a través del toc.