Els mundialistes del Barça, cap a Eivissa corrents

1. Espanya eliminada. Cap sorpresa pels seguidors del Barça. Ja sabíem que els partits els duren 55 minuts, que no guanyen una cursa i que Pedro, Alba, Busquets, Iniesta, Xavi i Piqué no són els que eren, per diferents motius.
2. Enigma de l’any resolt: els jugadors del Barça no es reservaven pel Mundial. No poden dir fava.
3. Com a mínim, no es podrà dir que la culpa de la Roja era de Cesc. Zero minuts en dos partits.
3. Amb aquests jugadors, a veure si va ser un èxit que el Martino estigués a un gol mal anul.lat a Messi de guanyar la Lliga.
4. Que Xavi s’acomiadi del Barça com a suplent al Camp Nou i que s’acomiadi de la Roja sense jugar ni un minut en l’eliminació contra Xile, demostra que l’esport és ingrat.
5. Que Del Bosque assenyalés només Piqué i Xavi de la humiliació contra Holanda és injust. Avui han demostrat Xabi Alonso, Ramos i Casillas que la temporada la van acabar amb la décima.
6. Si Luis Enrique es queda amb Pedro i traspassa Alexis, costarà d’entendre. L’un porta tres anys en franca decadència, l’altre cada dia aporta més a l’equip on juga.
7. De tota manera, si algú ens paga pel xilè 25 milions, amb un llacet…
8. Bravo. Avui que ens l’hem mirat amb ulls culers, m’ha agradat sobretot per la seva valentia a l’hora de sortir per alt en còrners i falta laterals. Bons reflexes i l’ú contra ú que li ha aturat a Xabi Alonso, de qualitat. Ter Stegen, avui, no dormirà tranquil.
9. Ara, els del Barça que continuin a la plantilla la temporada que ve, que es relaxin una setmana a la platja de Brasil, que juguin contra Austràlia i cap a Eivissa corrents, que allà sí que desconecten.
10. I el 14 de juliol, sense més vacances, tots al primer entrenament de Luis Enrique.

Bon estiu a tots, i visca el Barça!