1-1: Regalem la Lliga i el Tata Martino se’n va sense donar explicacions…

1. La Lliga l’ha guanyat el millor. El millor del partit d’avui i del campionat. Felicitats.
2. El Barça ha empatat els tres últims partits i, encara avui, amb un sol gol guanyàvem la Lliga. Hauria estat un miracle.
3. Els jugadors estaven fosos des que van quedar fora d’Europa i van perdre la Copa, però hem perdut com sempre: d’un gol de còrner.
4. Deixeu-me dir, però, que l’arbitratge de Mateu Lahoz ha estat molt sibil.lí. I amb la quantitat de temps perdut, més canvis i tantes lesions, només ha descomptat tres minuts. Potser millor. Encara hauríem pogut perdre el partit.
5. Podem perdre la Lliga, però enviar el porter a rematar al minunt 92 és d’equip petit, de barri. Tristíssim.
6. L’afició del Barça, la que al minut 85 ha decidit xiular Messi en comptes d’intentar ressucitar un mort quan més ho necessitava, només s’ha animat quan ha vist Pinto pujar a rematar. Som així.
7. Acomiadar Martino, sense ni roda de premsa, amb una pressa que no entenc, no m’ha agradat gens. És evident que ell feia dies que s’havia rendit i, algú que té el cap a fora, ja no podia transmetre el què calia als jugadors, però avui havia de fer roda de premsa i respondre a les preguntes que ens queden. Per exemple…
8. Per què Xavi de suplent? Creu que amb onze Mascheranos hauríem guanyat el partit? Per què hem tornat a caure al parany de deixar que Alves centrés i centrés i centrés pilotes que no serveixen per a res?
9. I la gran pregunta: està segur que el club fa bé millorant-li el contracte a Messi? Creu que pot tornar al seu millor rendiment?
10. L’Atlético ha guanyat la Décima (lliga). Algú confia ara que aturarà el Madrid de guanyar la Décima (Champions)?