0-1 Un triple a l’últim segon sempre fa més il.lusió

30/11/2014 Valencia 0 – Barça 1

1. Treure un còrner en curt, al minut 93, amb 0 a 0 i jugant-nos la Lliga és l’estil Barça al màxim exponent. I ha tingut premi.
2. El gol legal ja l’havíem fet abans, però l’àrbitre avui ha xiulat dos orsais d’escàndol a Luis Suárez.
3. Escàndol també els dos gols que ha fallat un bota d’or com Suárez a la primera part (per celebrar-ho abans d’hora) i a la segona (per precipitar-se a rematar). 5 partits de Lliga sense marcar, excessiu per un crack tan bo com ell.
4. Messi, un remat a porta en tot el partit. I de falta directa. Però ha aparegut al minut 91 per provocar el primer còrner.
5. Després de quatre partits, el Barça torna a deixar la porteria a zero. Gran Bravo, bon Piqué i notable replegament del Barça.
6. L’experiment del doble pivot no ha funcionat. Res de nou.
7. Rakitic, bàsic en els 26 minuts que ha jugat.
8. Desesperant que, una vegada més, un jugador del Barça sol dins de l’àrea no s’atreveix a xutar i fa una passada extra. Exemples d’avui: Busquets, Alves, Xavi, Suárez o Rakitic.
9. Un equip com el Valencia, molt treballat, que només havia rebut un gol a casa, que no havia perdut cap partit, reforça la feina d’un Barça seriós, competitiu i capaça de guanyar un partit físic.
10. Lamentable Fernandez Borbalán: ampolla plena (i tapada) al cap del Messi en la celebració del gol i li ensenya groga per perdre el temps. Cal recórrer-la.