8-1 Adama va fer el seu primer gol al Camp Nou i jo hi era

16/12/14 Barça 8 – Huesca 1

1. Adama Traoré, un jugador diferent, arrencada, potència de cuixes, no dribla, atropella… Li han calgut tres intervencions per marcar el seu primer gol al Camp Nou. I un golàs. Quan passin els anys, i repeteixin la imatge del gol en la mateixa porteria on Messi va marcar el seu primer gol a l’Albacete, 45.000 persones podrem dir: “Jo era a l’estadi”.
2. Per cert, a les 10 de la nit, a 5 graus, amb 0 a 4 i ple de suplents, 45.000 persones és un èxit de la campanya Barça-Solidari. I, si no ho dic rebento, hi havia més espectadors al Barça-Huesca d’avui que a la Juventus-Atlético de Champions.
3. Bartra, excel.lent, al darrera, al davant, per anticipació i ganes, està creixent. El central que necessitava el Barça, potser era ell.
4. Montoya, indultat per Luis Enrique, bon partit per la dreta i bon partit per l’esquerra. No és un crack però és un error no aprofitar-lo, tenint com tenim l’Alves.
5. Finalment hem vist Douglas-Adama, la banda dreta del futur. Quan he fet aquest comentari al Camp Nou, el meu voltant ha rigut. Sempre he tingut vocació d’humorista frustrat.
6. Munir ha fet una passada excel.lent, amb l’exterior del peu esquerra, en la centrada per al primer gol de Pedro. Ha valgut la pena el seu partit per aquesta jugada. Però ja tinc tantes ganes que marqui com ell. Ho necessita. Viu del gol. I, a sobre, entren Sandro i Adama un momentet i en un tres i no res, marquen tant l’un com l’altre. Hem d’ajudar Munir.
7. Si avui hagués jugat Luis Suárez, potser hauria pogut marcar. Era un bon dia per a la teràpia.
8. Neymar va votar Mascherano com a pilota de bronze. Avui ha tornat a demostrar per què: juga igual amb 12 a 0, al minut 85 contra el Huesca que en un partit contra el PSG.
9. Adriano, comodí, ha jugat en tres posicions diferents. Com a lateral esquerra, ni una de dretes. Com a extrem dret, un zero a l’esquerra… I quan pensava això, assistència de Samper i bon gol d’Adriano. Me la menjo amb patates. Once again.
10. Masip. Content pel debut amb el Barça. S’ho mereixia. Fantàstic i tranquil amb el peu. En el gol, la pilota alta havia de ser per ell. Maleïts còrners.