0-0 Quan diem madurar el partit vol dir llençar la primera part?

Cafè Baviera

1. Novament, a Getafe, ens deixem un bon tros de Lliga.
2. Novament, a les 4 de la tarda, sortim fent la migdiada. Es diu que el Barça juga amb paciència, que madura el partit i que desgasta el rival. La realitat és que llencem la primera part, sense velocitat de pilota i amb la passada sempre als peus.
3. Avui Vicandi Garrido s’ha menjat un penal clar, per mans, a l’àrea del Getafe. Amb aquell penal no hi hauria hagut la jugada següent de les mans d’Alves. Avui, que era Santa Llúcia, que li conservi la vista a l’àrbitre basc.
4. Als 10 segons de partit, 10 segons, ja hi ha hagut una trepitjada al turmell de Pedro que l’àrbitre no ha xiulat ni falta. Ha demostrat quin seria el tarannà del rival, mossegant, i de l’àrbitre, mirant cap a l’altra banda.
5. No hem empatat per l’àrbitre, ni de bon tros, però portem tres partits (València, Espanyol, Getafe) amb arbitratges que no m’agraden.
6. Tampoc no ha de ser excusa l’estat de la gespa, alta, irregular i relliscosa per la pluja, però només des de la poca concentració prèvia -i la bona predisposició defensiva del Getafe- entenc que el Barça de la primera part fes tantíssimes passades dolentes a tres metres. A vegades per imprecises, a vegades per massa toves, a vegades per massa refiades.
7. Hem mantingut la porteria a zero, però quan vam reaccionar amb Almería, Sevilla i Espanyol va ser quan ens van marcar i vam treure el geni, l’orgull i l’amor propi. Avui semblava que només Piqué tenia ganes i empenta per arrossegar l’equip.
8. Luis Suárez. Fenomen paranormal. Continua sense marcar a la Lliga. I cada partit juga pitjor. Intenta parets impossibles, no aguanta la pilota, no li surt cap regat i perd pilotes incomprensibles. No recordo cap altra davanter centre que, jugant sempre, no marqués ni un gol en 7 partits de Lliga.
9. Pedro, de nou, juga millor quan apareix com a revulsiu que, com avui, quan torna a sortir de titular.
10. He sentit Luis Enrique dient “Queda muchísima Liga”. És la frase que més odio, per tot el que significa, que pronuncii un entrenador del Barça. Vol dir que anem per darrera, amb la llengua fora i que només les matemàtiques ens consolen. Uffff. I quan punxes en el partit de les 4, al dia li queden massa hores per al malhumor.

Novament, Bravo ha fet una aturada de Valdés. Com a València. Un porter que dóna punts. Perdó, punt. Messi, 7 pals a la lliga. 2 faltes iguals al travesser en dos partits, contra Espanyol i Getafe. Rakitic, des del seu gol de falta a Huesca, no l'han deixat tornar a xutar.

Les notes

 • 13.Bravo 9 13.Bravo
 • 22.Alves 5 22.Alves
 • 3.Piqué 6 3.Piqué
 • 24.Mathieu 5 24.Mathieu
 • 18.Alba 7 18.Alba
 • 5.Busquets 5 5.Busquets
 • 4.Rakitic 4 4.Rakitic
 • 6.Xavi 6 6.Xavi
 • 10.Messi 6 10.Messi
 • 9.Luis Suárez 4 9.Luis
  Suárez
 • 9.Luis Suárez 5 7.Pedro
 • 8.Iniesta 6 8.Iniesta
 • 76.Munir 4 76.Munir
 • 21.Adriano SC 21.Adriano
 • Entrenador5Ernesto
  Valverde
 • Arbitre3Vicandi
  Garrido