3-1 La nit que Bartra es va convertir en Puyol

10/12/2014 Barça 3 – PSG 1

1. Luis Enrique ha substituit Bartra perquè l’aplaudissin. Ha estat, certament, el millor d’un partit ple d’estrelles. I això que el sistema de 3 defenses podia deixar en el cul enlaire als tres centrals. I se n’ha sortit millor que Piqué i Mathieu.
2. De fet, avui he vist en Bartra, les ganes del jove Puyol, l’actitut de llençar-se a terra per salvar dos gols en una jugada…
3. Sobre el sistema 3-2-3-2 de Luis Enrique, “raro, raro, raro” que diria el Bruins Slot. Està bé arriscar, provar coses noves i, segurament, amb un equip anàrquic com el PSG potser era el dia. El resultat dirà que li ha sortit bé.
4. A mi m’ha agradat més el Barça quan hem tornat el 4-3-3, amb Rakitic i Xavi al camp. De fet, Iniesta ha estat molt espès i Xavi ha donat criteri i sentit de l’orientació.
5. Per ser justos, quan Xavi ha entrat al camp, el PSG ja s’havia trencat amb 5 davanters (5) junts al camp i només Motta al mig del camp.
6. Novament, Blanc ha estat un entrenador rival que s’ha equivocat substituint el seu millor jugador avui: Verrati.
7. De Mathieu volia dir una cosa més: avui hem descobert perquè el van posar de central al València. Perquè fugís del lateral.
8. Neymar: un golàs. De Ronaldinho. La resta, ha tornat a fer massa coses rares.
9. Per fi un gol de Suárez al Camp Nou. Ara serà un no-parar.
10. No podíem quedar segons perquè havíem de fugir de Bayern i Chelsea. Ara resulta que ens espanta el City, la Juve i l’Arsenal on l’estrella és Alexis.