5-1 Messi i un gol psicòlògic gairebé psiquiàtric

07/12/2014 Barça 5 – Espanyol 1

1. L’error de Busquets, refiat davant de Caicedo, ha posat emoció al derbi.
2. Durant 44 minuts. Un equip que ho havia fet tot bé, defensant-se i sortint al contraaatac, s’ha desfet com un terròs amb l’empat. La segona part de l’Espanyol, un regal.
3. Messi, un altre hat-trick. Avui només dos amb la dreta. Decisius. L’empat al 44 ha destrossat mentalment l’Espanyol i ha donat ales a un Barça que ha sabut tirar de paciència per remuntar.

4. La diferència del 0 a 1 del Celta i el 5 a 1 d’avui és l’eficàcia. Aquell dia, 4 pals i 4 gols cantants. Avui, Casilla, una sola aturada. I un sol pal.
5. Luis Suárez, fa molta nosa als centrals rivals, però comença a tenir la síndrome d’Alexis. Es complica la vida.
6. La quantitat de parets impossibles que intenten pel mig Neymar i Suárez és, a vegades, desesperant.
7. Neymar fa coses de circ amb la pilota als peus. Però, enganxat a la banda, torna a ser poc efectiu.
8. Això sí, el segon gol, gran contraatac de Neymar, Suárez i finalització sublim de Messi. Primers símptomes d’entesa de tres davanters molt bons però que costarà d’encaixar.
9. Pedro ha tornat a entrar al camp a menjar-se el món i amb confiança. Com ha de ser.
10. Dos gols de còrner en dos partits de Lliga consecutius. No sé si ho podrem païr.