2-3 Deu evidències d’un partidàs del Barça i de Neymar

28/01/2015 Atlético 2 – Barça 3

1. El Barça és un equip on Torres li marca un gol abans del primer minut i no es desmoralitza.
2. Messi és un jugador que rep dues puntades de vermella directa a la primera part i ni respòn ni s’arruga.
3. Neymar és un jugador que, al contraatac i amb espais, és dels tres millors del món. Avui, dos gols i un gol mal anul.lat.
4. Luis Suárez és un davanter capaç de tocar una sola pilota bé en tot el partit i que sigui l’asssitència bàsica de l’1 a 1 al minut 8.
5. Alba és un jugador que salva el 3 a 2 amb el braç a la seva àrea petita i 10 segons després és el davanter més avançat per donar l’assistència a Neymar pel 2 a 3.
6. Arda Turan és -a part d’un gran futbolista- el primer jugador que veig que li llença la bota a un àrbitre.
7. Gil Manzano és un àrbitre que només ensenya groga al jugador que li llença, amb ràbia i a tocar, la bota a un linier.
8. Luis Enrique és un entrenador que ha guanyat tres partits seguits a la nostra bèstia negra, Simeone.
9. Simeone és un senyor a la sala de premsa. I punt.
10. L’afició de l’Atleti és la que es queixa quan Isco no sap perdre i reparteix cosses als seus jugadors mentre ells fan exactament el mateix.