0-6 Per què estava tan summament empipat a la mitja part?

1. Perquè jugàvem caminant, sense velocitat de jugadors ni de pilota.
2. Perquè només havíem rematat de pilota aturada (Alba, Messi, Piqué).
3. Perquè Bravo havia hagut de fer tres aturades i, en canvi, Tyton cap ni una.
4. Perquè la gespa seca no ens deixava fer el nostre futbol.
5. Perquè l’Elche arribava tard i deixava la puntada al turmell en massa ocasions (sobre Pedro, Neymar o Rafinha).
6. Perquè em recordava massa els partits de Màlaga o de Getafe.
7. Perquè Barta semblava el central desubicat d’anys anteriors i no el defensa madur d’enguany.
8. Perquè Neymar semblava més obsessionat en la picabaralla amb el seu marcador que a jugar a futbol per l’equip.
9. Perquè el Madrid havia guanyat, de penal a l’últim minut, un partit que havia començat perdent, de penal al primer minut.
10. I aleshores, a la segona part, amb el penal del 0 a 2 i contra 10, hem fet un festival. Els contraatacs llançats per Rafinha, la connexió Messi-Neymar (avui no hi era Suárez) i l’exhibició de Neymar amb espais ha estat del millor de la temporada. Com m’ha recordat Luis Enrique a la primera resposta, els partits duren 90 minuts.