0-6 Per què estava tan summament empipat a la mitja part?

1. Perquè jugàvem caminant, sense velocitat de jugadors ni de pilota.
2. Perquè només havíem rematat de pilota aturada (Alba, Messi, Piqué).
3. Perquè Bravo havia hagut de fer tres aturades i, en canvi, Tyton cap ni una.
4. Perquè la gespa seca no ens deixava fer el nostre futbol.
5. Perquè l’Elche arribava tard i deixava la puntada al turmell en massa ocasions (sobre Pedro, Neymar o Rafinha).
6. Perquè em recordava massa els partits de Màlaga o de Getafe.
7. Perquè Barta semblava el central desubicat d’anys anteriors i no el defensa madur d’enguany.
8. Perquè Neymar semblava més obsessionat en la picabaralla amb el seu marcador que a jugar a futbol per l’equip.
9. Perquè el Madrid havia guanyat, de penal a l’últim minut, un partit que havia començat perdent, de penal al primer minut.
10. I aleshores, a la segona part, amb el penal del 0 a 2 i contra 10, hem fet un festival. Els contraatacs llançats per Rafinha, la connexió Messi-Neymar (avui no hi era Suárez) i l’exhibició de Neymar amb espais ha estat del millor de la temporada. Com m’ha recordat Luis Enrique a la primera resposta, els partits duren 90 minuts.

0-0 Qui marcarà el gol 100, que ens pot donar la Lliga?

1. El Barça ha jugat per guanyar i ha pogut perdre.
2. L’Atletic ha tingut un matx-ball a casa i ara el tindrà a fora. Ja fa dos partits que la cara dels aficionats de l’Atleti ha passat de la il.lusió a la por.
3. El Barça ha guanyat 16 dels 18 partits a casa. El normal serà guanyar.
4. El Barça no ha aconseguit guanyar l’Atleti en cinc partits aquesta temporada. El més normal és que el guanyi.
5. El Barça ha rebut l’Atletico en 76 partits de Lliga a casa, i l’ha guanyat en 46 ocasions. El més normal és que guanyi.
6. Messi encara no li ha marcat a l’Atletico aquesta temporada. El més normal és que marqui.
7. Només Neymar ha aconseguit batre Courtois aquesta temporada. El més normal és que no marqui. Sobretot si no juga.
8. El Barça porta 99 gols a la lliga. Potser amb un més n’hi pot haver prou per guanyar la Lliga. Jo crec que Cesc marcarà un gol que passarà a la història del Barça. Pot ser dissabte que ve?
9. Passi el que passi a l’últim partit, no li podrem donar el títol al Madrid.
10. Ni el Tata, ni el Cholo, ni Ancelotti. L’únic entrenador que ha fet els deures aquesta jornada: Luis Enrique.