0-2 Val la pena pagar una entrada per tres jugades de Messi

14/03/2015 Eibar 0 – Barça 2

1. Semblava que dormia, però al minut 21 agafa la pilota al camp del Barça, de cara a Bravo, se’n va de tres, es dribla tothom i li regala la pilota a Neymar a l’àrea rival. Al minut 42, dues sotanes en una jugada. Al minut 27 de la segona part, tancat a la banda per dos defenses, se’n rifa un per sobre la línia i al segon li fa una sotana. Només per aquestes tres jugades sensacionals de Messi, val la pena pagar una entrada cara.
2. I a sobre ha marcat els dos gols. Els penals, els xuta ell. El remat de cap de còrner, buscant l’espai buit que genera Piqué, és un mèrit enorme de Unzué. Contra el Rayo, el remat d’Alba del segon gol va ser exactament la mateixa estratègia de buidar el punt de penal perquè arribi el més petit de tots.
3. En el lloc de Busquets, ni Mascherano, ni Raktiic. Genialitat de Luis Enrique inventant-se Sergi ROberto que ha fet un partit excepcional.
4. Piqué, al darrera, amb confiança i eficàcia sempre. L’única excursió que ha fet a l’atac, minut 89, pal de l’Eibar. Que no marxi, que els seus companys de defensa avui no estaven gens fiables.
5. Adriano, que no ha pujat a l’atac, ha deixat uns espais a la seva defensa molt greus, repetidament. No té la forma ni la guspira pel futbol professional.
6. Bartra ha fet coses brillants, alternades amb unes pèrdues de pilota impròpies.
7. Neymar, una sola de bé. Inventar-se la jugada que ha acabat amb el penal del 0 a 1. Quan l’ha de donar, la reté. Quan la dóna, sovint provoca un contraatac en contra. Que se centri.
8. NO recordo una victòria del Barça fora de casa que només haguem de fer tres faltes en tot el partit.
9. No recordo un partit fora de casa, a la Lliga, amb tantíssims suplents i tenint un control absolut del partit.