2-2 Primer vespre d’il.lusió i llàgrimes. En vindran més

23/5/2015 Barça 2 – Deportivo 2

1. Xavi, comiat perfecte. De to, calidesa i emoció.
2. Un 10 pel públic amb l’ovació sincera cap a Vermaelen. Primer per jugar després d’un any patint, i segon pel seu bon rendiment per alt i per baix. Una prova més que els mitjans van per una banda i l’afició per una altra, segurament més sàvia. Gran fitxatge… per la temporada que ve. Permetrà Mascherano rellevar-se amb Busquets i Mathe
3. Quan baixem el pistó, com a Munic, qualsevol rival necessita massa poc per a fer-nos mal.
4. Rafinha, quan no es vol adornar en excés dins de l’àrea, em sembla un interior sensacional. Molt el què el Barça buscaria al mercat si no el tingués.
5. Ja sé que som campions i que no ens hi jugàvem res, però no m’ha agradat gens l’actitut del Barça, a partir del 2 a 0 de no mirar la porteria rival.
6. Aquí continua marcant Messi i prou. Que torni Suárez per a les finals. Tornarà i marcarà. A Berlín, segur.
7. El Deportivo, que no té la qualitat defensiva de la Juventus, ens ha demostrat que els equips arxi-tancats continuen sent més que una pedra a la sabata.
8. Era poc normal acabar la Lliga amb un zero al nombre d’empats a casa. A l’última dia, empat. Com l’any passat.
9. Com en l’any passat, gol mal anul.lat a Messi en l’últim partit, per un orsai inexistent, i que ens hauria donat la victòria. Comença a ser un costum.
10. Amb la lesió de Bartra hem trigat massa a fer el canvi. El Dépor ha marcat el primer en els minuts que estàvem amb 10.