Firma convidada: Carme Lluveras analitza el Barça de bàsquet i la Copa

“Only una mica de bàsquet” by CARME LLUVERAS

COMPOSICiÓ PLANTILLA
1. Aquesta temporada es va rectificar la composició de la plantilla per poder competir a Europa i recuperar l’hegemonia a Espanya.
2. És una plantilla millor que la de l’any passat? Són una bona col·lecció de jugadors? És millor que la del Bilbao?
3. A Tomic i Doellman els acompanyen de Samuels, Vezenkov, Lawal i Diagné per tenir múscul (?) i físic (?). I suposadament defensa… I intimidació… I ara Dorsey!
4. A la direcció, Arroyo? Amb tanta genialitat com historial de lesions, de moment en stand-by. Ja es va perdre uns partits i ara reapareixia després de 50 dies!
5. Edat per edat, condicions (físiques i econòmiques) i almenys és dels nostres… Què tal un Albert Oliver?
I Papanikolau, tenim opció de dur-lo i no el repesquem? O si més no, per fer money?

ROLS
6- XP sempre ha anat a remolc de Navarro. Portem dos anys esprement-lo perquè solucioni tots els contratemps. I quan no el tenim, què fem?
7- Disposar de 14 jugadors (14!) és un privilegi però, has de tenir criteri per saber quin és el paper de cadascú, transmetre-ho i aplicar-ho = designació de rols!
7 bis- Estem aconseguint treure el màxim rendiment de tots i cadascun dels jugadors? Per què?
8- Quan no es fa bé el diagnòstic, dificilment sabràs quina és la malaltia i poder-la curar. Patim del mateix que la temporada anterior. Els problemes són sempre els mateixos.

EPITAFI FINAL
9- Alejandro García Reneses ens dóna una lliçó magistral i ens recorda que no cal vendre tant fum.
10- Que el màxim rival sense Rudy, i amb l’equip a mig gas, guanyi el tercer títol de Copa consecutiu, encara fa més mal.