0-2 Hem vist els dos millors porters del món?

23/02/2016 Arsenal 0 – Barça 2

1. Està clar que el fill de Messi, ahir, abans de volar cap a Londres li va dir: “Otra vez te vas al gol, papá”. “Sí, hijo, otra vez me voy al gol”. El fill no sabia però, que a Cech no n’hi havia marcat mai cap.
2. Cech, sensacional. Si no arriba a ser per ell en les dues aturades a Neymar (inici i final de segona part), això hauria estat un escàndol.
3. Perdó… I per les tres ocasions que de manera poc comprensible ha tornat a pifiar Suárez. Avui, més que bota d’or, bota de suro.
4. Això sí, quan al cap d’una hora de partit ja començàvem a concloure que avui el trident no tenia la nit, Neymar, Suárez, Neymar i Messi s’han inventat un contraatac que passarà a la història del futbol. El 0 a 1.
5. Els penals, per cert, que els xuti Messi. No és un comentari aventatgista. És que la seva mitjana històrica és molt millor que la de qualsevol altre company.
6. 0 a 2, però amb Ter Stegen aturant dos gols fets de Chamberlain i Giroud. I encara una de Ramsey.
7. El millor del partidàs d’avui, divertit, obert, entretingut, espectacular, han estat els dos porters. Cech continua sent el millor del present. Potser Ter Stegen, que és un crack amb mans i peus, serà el del futur. Li sortiran moltes nòvies aquest estiu que ve.
8. Busquets-Rakitic-Iniesta han fet un partit sensacional. De col·locació, de control i d’entesa entre ells.
9. Neymar se n’ha anat quan ha volgut de Bellerín. Però Alexis se n’ha anat quan ha volgut d’Alves.
10. Wenger. This year, tampoc!