2-1 Per què Messi i Neymar han intentat avui el gol olímpic?

28/02/2016 Barça 2 – Sevilla 1

1. Té raó Luis Enrique: el Sevilla d’avui és el millor rival que ha passat pel Camp Nou aquesta temporada.
2. Unai ens té ben estudiats, ens ho posat difícil però si no és pel seu porter (i pel nostre) el resultat hauria estat de 5 a 2, tranquil·lament.
3. Per això no entenc, que surto del camp, poso la ràdio, faig zàpping, i sembla que el resultat just era un empat… Per favor. Els dos pals de la primera, i les ocasions de Neymar, Neymar, Busquets i Suárez de la segona no compensen l’aturada de Bravo a Gameiro.
4. Sergio Rico, al partit d’anada, li va aturar tres gols mastegats a Suárez, avui dos més. Un altre gran porter de la Lliga espanyola.
5. Iniesta, rapat al zero, ha jugat els seus pitjors minuts en molts anys. Semblava nerviós i relliscós. No crec que tingui res a veure en pentinar-se de Zidane.
6. Diria que entre Messi i Neymar han fet una aposta: qui marca primer un gol olímpic. Avui Messi ho ha intetat dos cops, Neymar un. És el què els falta.
7. Entre el minut 20 gol de Vitolo i el 31, empat de Messi, he sigut l’únic que he vist com perdíem una Lliga que semblava guanyada?
8. Curiós: a la bundeslliga el primer li porta 8 punts al segon, i fa setmanes que sabem que la Lliga la guanyarà el Bayern. Aquí el primer li porta 8 punts al segon i estem patint. Serem enzes.
9. El millor resultat d’ahir al Bernabéu era un empat, sí. Però quan veus el resultat final, també te n’alegres. O no?
10. Copa del rei per a l’hoquei patins. Aquests no han fallat. I el seu entrenador, Ricard Muñoz, no ens renya a l’entorn. S’agraeix.