0-3 Per què ningú no diu que aquest any ja hem guanyat tres grans títols?

1. Doncs crec que posar el caramel a la boca del Madrid fins a l’última jornada i deixar-los amb les ganes, ha tingut gràcia.
2. Luis Suárez, 40 gols, 14 en els últims 5 partit, ha estat clau, però avui el millor i més desequilibrant, ha estat el millor de l’equip.
3. Els 90 gols del trident a la Lliga, d’un total de 112, és un espectacle que no es veu (amb permís de Curry) enlloc més del món.
4. Alba i Alves han donat els dos primers gols. M’agrada. En una temporada gris, contra l’Espanyol els laterals van estar brillants i
5. Ter Stegen: una sola aturada, molt díficil, al moment clau. Si al minut 57 marca Fran Rico, la història potser seria tota una altra.
6. Per què ningú no compta que aquest any ja s’han guanyat tres grans títols?
7. Per què de Luis Enrique ningú no compta que porta 7 de 9 títols possibles?
8. Maletins? Diria que només havia cobrat el jardiner de Los Carmenes. En tot cas, el maletí no ha arribat al vestidor del Granada fins a la mitja part. El partit, ha estat un entrenament. Era molt millor -està clar- que el Granada no s’hi jugués res.
9. Per no insultar Isaac Cuenca, només em faig una pregunta: quants anys el vam alimentar i educar a la Masia, aquest cara-girat? El què ha fet, marcarà la seva carrera.
10. Com deu estar el Cristiano, que un any que marca més gols que Messi, Luis Suárez se li cola per l’esquerre.
AMICS DEL BAVIERA, VISCA EL BARçA!!!