3-1 Els nous fitxatges continuen sense marcar

01/11/16 Manchester City 3 – Barça 1

1. Gundogan, fitxatge del City, n’ha marcat dos. Els fitxatges del Barça, no. Avui André Gomes, en el seu millor partit, ha tingut el 2 a 2, però ha xutat al pal després d’enganyar Caballero. De moment, ni Alcácer, ni André, ni Denis, ni Umtiti, ni Digne (ni Cielessen) no s’han estrenat.
2. Millor primera part del Barça de la temporada. Pitjor segona part de la temporada.Entre l’un i l’altre la clau del partit: l’errada de Sergi Roberto.
3. Treure Rakitic -ni que tingui una targeta groga- és un pecat mortal. En els partits trencats és l’únic que dóna una mica d’equilibri i de cohesió. Error, per mi, de Luis Enrique.
4. Els dos partits Barça-City han estat espectaculars… Al contra-atac! Això de la pressió tan alta, dels dos equips, fa que es vagi més a robar a prop de la porteria que a tenir la pilota i madurar el partit. Tants anys parlant de la posessió i ara resulta que és el de menys.
5- El goal-average sí que l’hem mantingut.
6- Suárez, des de la bota d’or, no ha marcat cap gol.
7- A la falta de De Bruyne, Ter Stegen no la veu. No anava forta ni colocadíssima. Messi, per cert, 13 xuts de falta aquesta temporada, 0 gols. Se’l guarda per quan el necessitem.
8- No suporto que, de còrner a favor, ens marquin un gol en contra. Així ha estat el 3 a 1. Ja va passar a
10- No m’acostumaré mai a veure el Guardiola celebrant els gols contra el Barça. No ho retrec, només que em sembla contra-natura.