0-3 Alba fa de Neymar a camp del cuer

10/12/16 Osasuna 0 – Barça 3

1. En el pitjor horari, el Barça ha guanyat el 100% de partits.
2. L’Osasuna ha pujat aquesta temporada a primera i no trigarà a tornar a desaparèixer.
3. Al minut 15 hauríem hagut d’anar 0 a 3 i anàvem 0 a 0. El 0 a 3 ha arribat al final.
4. Idèntic al dia del Madrid: quan t’estàs defecant amb Luis Suárez perquè no en toca ni una de bé, ni dins ni fora l’àrea, quan penses què li diríem si això ho fes Paco Alcácer, va i marca el gol. Avui, més fàcil que el del dia del Madrid.
5. Alba, grans arribades a la línia de fons i grans centrades. Dues bones assistències.
6. Sergi Roberto, a la dreta, ha tret la pilota del darrera en cinc ocasions, com un gran lateral que marca les diferències. La competència “ferotge” d’Aleix contra el Bourssia li ha anat bé.
7. André Gomes, d’interior dret, en el lloc d’un Rakitic a la banqueta per mèrits propis, ha estat solvent. Com més minuts té, més es deixa anar.
8. Fora de casa, sisena victòria en vuit partits. A casa, més problemes. Proper rival, l’Espanyol. Amb Neymar, que ja toca que marqui.
9. Diu que no fa res més que pensar el gol que va fallar contra el Madrid. Nosaltres també.
10. I avui, derby al miniestadi: Barça B -Espanyol B. Ve molt de gust.