2-1 Lleons mosseguen i els surt bé… de moment

05/01/2017 Athletic Club 2 – Barça 1

1. Que farien 45 minuts de pressió asfixiant, ja ho sabíem. Que els gols arribarien per una pèrdua d’Iniesta i per un fora de banda a favor, no. Errors infantils.
2. Per error, el de la realització telesiviva que s’ha menjat el gol d’Iñaki. Que això passés a la Recopa del 82 amb el gol de Quini a l’Standard, s’entén. Al 2017, no.
3. Tampoc s’entén que l’onze de gala surti tan fred i refiat contra un equip que mossega com a lleons. Avui han ensenyat dents i queixals i,esclar, han acabat amb 9 jugadors i gràcies.
4. I, com diria Robirosa, “encara bo” que Fernández Borbalán no ha vist l’agressió d’Aduriz a Umtiti.
5. Per cert, les ganes de venjança d’Umtiti han estat preocupants.
6. Contra 9, el Barça no ha sabut atacar. Un sol remat (el pal de Messi al 93) des de la sgona expulsió.
7. De fet, Messi ha estat espès amb la pilota als peus i poc ràpid de reflexes.
8. I Luis Suárez, inexistent.
9. Sort del partidàs de Neymar, que sinó la demagògia seria fàcil: Luis Enrique els ha donat massa vacances.
10. Amb un 1 a 0 en tindrem prou per remuntar. Però amb el mal humor que hem sortit avui de San Mamés, i amb aquest Raúl García i Aduriz que fan tanta ràbia, estaria bé que la tornada féssim 90 minuts d’exhibició. Costarà passar.