5-2 Golejada contra una bona Reial que, si juga així, farà feina al Bernabéu

26/01/2017 Barça 5 – Reial Societat 2

1. Denis Suárez no havia marcat cap gol al Barça. En només tres dies, n’ha marcat tres.
2. I té el mèrit d’haver obert la llauna a Eibar i avui. Per cert, en el segon gol d’avui, m’ha assemblat veure el jove Iniesta. Només m’ha passat a mi?
3. En tota la temporada, costava molt que marquessin els suplents. De cop, Denis va marcar a Ipurúa i avui ha marcat Arda que està en ratxa. Haver donat suport a Erdogan li deu portar sort.
4. Aleix Vidal, a assistència per partit. Avui, una altra. Des dels primers anys d’Alves que no teníem un lateral amb tan bona arribada a l’àrea.
5. Umtiti, impecable primera part i uns segons 45 minuts que han sigut els pitjors que ha jugat al Barça.
6. Cillessen, al setè partit amb el Barça, per fi ha fet una aturada de molt mèrit. Clau que, en la mateixa jugada, salva l’1 a 1 i marquem el 2 a 0. Amb els peus, també genera confiança.
7. He anat cap al camp, fent zàpping a la ràdio. No els agradava Mascherano de mig centre. Ha fet un partit collonut. Torno cap a casa fent zàpping a la ràdio. Tampoc no els ha agradat Mascherano. És la gràcia de veure el partit abans de jugar-lo.
8. Per cert, tampoc no els ha agradat el partit i han patit per l’eliminatòria. 6 a 2, en total.
9. El Luis Enrique vol una final Barça-Celta. Jo també.
10. Passa que per arribar-hi, ell deu voler l’Alabés i ens tocarà l’Atleti amb l’anada al Camp Nou. Les boles fredes, hores d’ara, ja són al congelador.