0-4 Gran victòria al camp més petit per a trencar dogmes. Quins?

22/01/2016 Eibar 0 – Barça 4

1. Deièm que Ter Stegen no feia aturades que salvessin punts. Avui sí, amb 0 a 0 ha tret una mà salvadora a cacao d’Escalante.
2. Dèiem que els fitxatges no marcaven i avui Denis Suárez s’ha estrenat a la lliga i ha obert la llauna.
3. Dèiem que jugar amb dos centrals esquerrans era un pecat, i defensivament Umtiti i Mathieu han fet un bon tàndem. Sí que, tots dos, han perdut pilotes en pressió que ens han generat perill. Però també han perdut una pilota perillosa cadascú Busquets, Alba, Messi i Denis. Però amb els francesos ens hi fixem més.
4. Dèiem que Arda, de migcampista, ja no servia i avui ha donat una lliçó de centrecampisme.
5. Dèiem que, sense Busquets, no teníem migcentre, i Rakitic ha estat excel.lent havent de jugar en la nova situació. Sens dubte, millor de migcentre que d’interior, aquesta temporada.
6. Dèiem que Neymar només marcava de penal i, avui, ha trobat el premi del gol a l’últim minut. Se’l mereixia per un partit on ha ajudat molt en defensa i ha fet les jugades més boniques en atac.
7. Deien que Cristiano és el millor del món, i Messi ha demostrat amb un recital de jugades i passades qui és el número 1 amb diferència.
8. Dèiem que Aleix, de nou, no comptava per Luis Enrique i avui ha entrat al minut 63 i ha estat més fi que Sergi Roberto. Amb assistència de gol i tot. Competència ferotge.
9. A mitja Lliga, tot obert però només hem guanyat una Lliga arribant tercers a meitat de campionat.
10. Al final de partit, Messi ha donat la samarreta a Escalante, el juagdor que ha lesionat Busquets.