1-2 El dia 1 de febrer (1 del 2), el resultat estava cantat

1/2/2017 Atlético 1 – Barça 2

1. Com a camp del City, magnífica primera part del Barça i del trident. Als grans partits, demostren que són els millors. Amb diferència.
2. Com a camp del City, a la segona part sembla que no puguin dir fava. I el rival se’ls menja, a ells i a un Barça amb línies massa separades.
3. A diferència del camp del City, el Barça ha sabut patir i guanyar. Magnífic resultat.
4. Rakitic no feia un partidàs, però Felipe Luis no havia arribat ni una vegada. Ha estat marxar ell i, entre Sergi Roberto i Denis Suárez, el lateral de l’Atleti els ha guanyat l’esquena com ha volgut. El canvi de Rakitic ha estat un esport de risc.
5. Avui havia somiat que marcaria Mascherano. No. Però ha estat més a prop que mai. Llàstima de xut de canari.
6. La recuperació de Mascherano en el gol de Suárez ha estat al millor homenatge a Busquets.
7. Té molt mèrit haver-hi guanyat sense Busi i Iniesta, per cert. Umtiti, quin partidàs, quina lliçó de futbol per dalt i per baix.
8. El gol de Suárez és, potser, el millor que ha marcat amb el Barça. I ha demostrat que Godín ja no és Godín. En la mateixa jugada se l’ha rifat dues vegades.
9. El gol de Messi sí que és de Messi, tot i que no acostuma a xutar ni de tan lluny ni tan fort. Té recursos de Cristiano. Cristiano, en canvi, no té recursos de Messi.
10. Cillessen, amb 1 a 0, va evitar que la Real empatés al Camp Nou. Avui, just després del 2 a 1, ha aturat a Griezmann un empat a 2 que semblava mastegat. Bon porter sota pals i amb els peus.