3-0 Partit estrany, resultat plàcid amb tres gols inesperats

4/02/2017 Barça 3 – Athletic Club 0

1. Si fa dos mesos ens diuen que marcaran Aleix i Paco Alcácer en un mateix partit de Lliga, no ens ho creiem.
2. Si ens diuen que, defensivament, Mathieu sembla el millor lateral esquerre de l’equip, no ens ho hauríem empassat.
3. Si ens diuen que Messi marcarà un gol de falta directe inversemblant a Gorka, sí que ens ho hauríem cregut. Tres gols de falta a l’Athletic Club als tres últims partits.
4. Ter Stegen, de nou, amb 0 a 0, una mà salvadora. Ja fa jornades que dóna punts. Com havia de ser.
5. Paco Alcácer ha fet de Suárez en tots els sentits. Ha tocat una pilota bé en tot el partit i ha marcat. Vital per obrir la llauna. La seva millor virtut: la rematada de primer toc al primer pal.
6. Neymar està en un moment dolç de desequilibri en l’ú contra ú. Ho intenta tot. Però no acaba res.
7. Bon mig del camp inèdit. André Gomes de mig centre amb Rafinha i Arda, ben junts, han donat un bon nivell.
8. El futbol és així, capítol 2145: era inversemblant que per mèrits d’uns i altres, al descans, el Barça guanyés per 2 a 0.
9. Valverde ens ha fet un regal deixant Aduriz a la banqueta. El cop de cap que ha fallat Iñaki Williams amb 0 a 0, hauria acabat d’una altra manera amb Aduriz al camp.
10. Com ha dit el tuit d’un seguidor gallec: Si el Madrid va trigar 75 minuts a canviar una porteria, no pretendran que ara amb unes hores es repari tota la tribuna de Balaídos.