1-1 Ei, aparqueu el funeral, que ja som a la final

7/02/2017 Barça 1 – Atlético 1

1. Surts del camp eufòric, indignat amb l’àrbitre, amb l’emoció al capdamunt per un partit vibrant de Copa, per haver eliminat aquesta gent, per jugar la quarta final de Copa consecutiva i tant a la ràdio del cotxe com a la tele quan arribo a casa, només sento laments pel mal partit del Barça, pel patiment excessiu i pestes de tota mena. Sembla que s’hagi classificat l’Atleti. L’ànalisi, la crítica, la hipercrítica està bé, molt bé, és necessària, però no cal ser “cenissu” sempre a totes hores. Aparqueu el funeral, que ja som a la final.
2. No sé perquè la gent patia tant, si jugàvem a casa, teníem el marcador a favor i Messi juga amb nosaltres.
3. Luis Enrique, en tres temporades, 100% d’eliminatòries de Copa superades. Arribar a la final, aquest any, entre l’Athletic, la Real i l’Atleti no es dirà que no ha estat suada.
4. Cillessen, Umtiti i André Gomes, tres fitxatges que ens han dut a la final.
5. Quan veus el porter rival pujant a rematar un còrner sempre és bon senyal. És l’evidència que estan desesperats i, que, per tant, el Barça ho té decantat a favor.
6. Paco Alcácer deu estar content. Jugarà la final.
7. Luis Suárez es reservarà, per una setmana més tard, per la final de Cardiff.
8. L’entrada de Sergio Busquets i Iniesta al camp ha donat moral a la grada però ha enfonsat l’equip. Iniesta, en fred, estava massa tou. De nou, treure Rakitic del camp és un pecat que repeteix Luis Enrique. Treure André Gomes del migcentre, que ho ha fet tot bé, amb pilota i sense, ha desvallestat l’equip.
9. L’Atleti no se n’ha sortit. L’últim partit de la història del Calderón no serà una final on jugui l’equip de casa. Per cert, si han arribat vius als minuts finals i al partit de tornada és perquè la falta de Koke a Luis Suárez, en el gol del Manzanares, els va donar oxigen.
10. Luis Enrique vol una final Barça-Celta. L’exministre Fernández-Díaz suposo que també. Una altra final entre catalans i bascos a Madrid no li fa cap il·lusió. Ni a ell, ni al rei. Dues pedres.