0-6 Per què això no és, ni de bon tros, l’assaig general de la final?

1. L’Alabés encara vivia de l’eufòria del seu partit més important, de dimecres. I els hem fet tocar de peus a terra. Però això no ha estat l’assaig general de la final. Ni de bon tros.
2. Per exemple, Pellegrino ha deixat a la banqueta els herois de dimecres i titulars indiscutibles com Ibai, Deyverson o Camarasa.
3. I, amb 0 a 0, una aturada salvadora de Ter Stegen. De nou, de còrner en contra, contratac brutal del rival. Ni avui Theo Hernández ha pogut batre Ter Stegen, ni Yannick Carrasco va poder superar Cillessen. Però la manera de defensar els còrners a favor ha de preocupar Unzué. A París no pot tornar a passar.
4. La defensa francesa Umtiti-Mathieu-Digne ha tornat a funcionar bé. I Aleix Vidal, assistència del primer gol (una altra) i lesió gravíssima.
5. Luis Suárez ha tocat bé la primera pilota al minut 36. Per variar, gol. Dos minuts després, assistència de lluitador amb l’orella. Decisiu en aquest tram de temporada.
6. Notícia: gol de Neymar a la Lliga. El regal de Pachecho pels seus 25 anys ha estat espectacular. Ara falta que Neymar marqui el seu primer gol de Lliga al Camp Nou. Els 6 que porta, fins ara, com a visitant.
7. Notícia: gol de Rakitic. Pràcticament tota una volta de Lliga sense marcar. Avui Rakitic ha fet de Rakitic, en la seva millor versió.
8. Messi, 12 partits seguits. Tots els del 2017. Ni amb 0 a 6 no ha estat substituit.
9. A la segona part, en 8 minuts, 4 gols. I tots de contraatac. És tan bonic el futbol directe.
10. Algú confia que l’Osasuna, que és l’únic equip de primera que no ha guanyat cap partit a casa, s’estrenar+a avui? A vegades, al futbol, passen coses.