4-2 Una altra remuntada gràcies al trident i malgrat el 3-4-3

19/03/2017 Barça 4 – València

1. Un altre partit entretingut i divertit al Camp Nou. Amb uns últims minuts brillants de Neymar.
2. Amb tot, la millor assistència, de fora de banda, l’ha fet amb les mans per l’empat de Suárez. Mai vist.
3. Suárez, a part d’un gol i provocar un penal i una expulsió, ha fet una masterclass de desmarcatge a l’espai. L’esquena de la defensa del València, un colador.
4. Però l’empat a 2 l’ha marcat Messi (contra el millor porter atura-penals del món) i el 3 a 2 l’ha tornat a marcar Messi. I ha regalat un gol a Neymar que Diego Alves encara no sap com ha tret.
5. Això del 3-4-3, deixa amb pilotes als defenses. Trenca els partits i, en el descontrol, acostumem a guanyar, però els riscos semblen excessius durant massa minuts.
6. Tant Umtiti, com Mascherano o Piqué han sabut passar el rasclet en jugades d’un Munir brillant.
7. Munir és un bon davanter que tornarà al Barça (el València no pagarà els 13 milions). Montoya ha quedat retratat per Neymar cada vegada. I Joao Cancelo era l’últim intent d’engany de Jorge Mendes. Quin bluf. Que cancelin Cancelo.
8. Messi ha vist la groga, provocada, per no jugar a Granada. Ha escollit bé el moment i la manera de provocar-la.