3-0 Uruguaià marca de xilena a passada d’argentí

05/04/2017 Barça 3 – Sevilla 0

1. Impecable primera part del Barça. Potser els deu millors primer minuts de l’era de Luis Enrique.
2. Els gols (de nou 3 en 7 minuts com contra el PSG), però, han vingut quan ha començat a ploure.
3. Dels 7 últims gols del Barça, 5 han estat al contraatac i 1 de còrner. No els ha servit de res a Granada i Sevilla jugar tancats.
4. Ja tocava un partit amb la porteria a zero. El què ha fallat N’zonzi amb 0 a 0 encara no m’ho explico. També han tingut un cop de cap, a pilota aturada, per avançar-se al marcador.
5. Suárez ha tornat a la seva millor pressió. Està ràpid i sembla més prim.
6. Rakitic ha fet patir per forçar la cinquena groga. Ho ha intentat tres vegades fins que Clos Gómez no ha tingut més remei.
7. Un uruguaià marca de xilena a passada d’un argentí. No és l’inici d’un acudit. Ës una obra d’art.
8. Messi i Iniesta estan al moment dolç al moment que ens ho jugarem tot.
9. Sampaoli ha passat per la sala de premsa del Camp Nou i ningú no li ha preguntat per si voldria ser l’entrenador del Barça. Se’n va doblement decebut.