2-0 Aquests són els 10 errors del Barça que pagarem cars

08/04/2017 Málaga 2 – Barça 0

1. Avui ni Ter Stegen ha parat ni Luis Suárez ha marcat. Que era la clau dels últims partits.
2. Després de l’exhibició contra el Sevilla, quan ja et penses que ets imbatible, el futbol et posa a lloc.
3. Luis Enrique s’ha tornat a equivocar posant Denis i André d’interiors.
4. Avui ni 3-4-3 ni 4-3-3. Avui sistema de pati de col.legi amb massa jugadors fora de lloc.
5. Michel, que ha fet mèrits per ser l’entrenador del Madrid la temporada que ve, ha fet una cosa molt bé: tapar Busquets com no havia fet mai ningú.
6. Luis Suárez no ha marcat el 0-1 sol davant Kameni a la primera part i, a la segona, en comptes de rematar dos ocasions cantades ha decidit obrir-se de cames i deixar-la passar.
7. André Gomes, en la seva línia. El pitjor és que ha entrat Iniesta per ell i dificilment li trobaríem un partit pitjor en els 600 anteriors que ha jugat amb el Barça.
8. Neymar s’ha autoexpulsat. La primera groga és absurda. Per no canviar-se les botes fora del camp, groga per perdre temps. Gil Manzano, des de l’inici, ha sabut fer un arbitratge sibil.lí. Des de l’expulsió (minut 63), un sol xut del Barça en mitja hora. La de Sergi Roberto que atura Kameni. Per cert, a la segona part, el Barça ha estat Sergi Roberto i 10 més. O 9 més. Per culpa de Neymar.
9. Messi, cinc faltes a la frontal, en situació ideal. I ni un de sol ha anat entre els tres pals. No era el dia.
10. Les tres derrotes del Barça a la Lliga fora de cada han arribat vestits de morat. Cremem ja la samarreta a l’espalanda de l’estadi.