3-0 Els entrenadors que anuncien que pleguen abans d’hora no són un bon negoci

11/04/2017 Juventus 3 – Barça 0

1. L’equip no ha fet res del que havia plantejat Luis Enrique a la primera part. Al minut 21, 2 a 0.
2. Els dos primers gols de Dybala, l’estrella local, rebent entre liníes absolutament sol, quan havíem retocat tot l’equip per posar Mascherano de mig centre per evitar aquestes coses.
3. Dybala porta un tatuatge al bessó amb una pilota coronada. Ell sap que serà el rei del futbol quan plegui Messi. Fins avui valia 100 milions. Ara, a Florentino, li costarà molt més car.
4. La posició al camp de Sergi Roberto és l’autèntic futbol total mai vist. Li demanen que faci de lateral, d’interior i d’extrem i tot a la vegada. I, esclar, no pot excel·lir enlloc.
5. A diferència de París, avui sí que hem tingut moltes ocasions de marcar. La d’Iniesta, amb 1 a 0, un minut abans del 2-0, era la clau de l’eliminatòria. La llet d’Stamford Bridge s’ha esvanit.
6. Mathieu, que el van canviar al descans de Málaga per demèrits propis, avui l’han canviat al descans perquè Luis Enrique s’havia equivocat en l’alineació. De fet, Mathieu i André Gomes han estat per damunt de la mitjana de l’equip. Però la llufa ja la porten a sobre.
7. Amb la nostra SergioBusquetsdependència evident d’avui, el partidet d’Iniesta i Rakitic no ha estat a l’alçada del repte.
8. Dos partits seguits sense marcar. Dos títols a prendre pel sac. Ep, pràcticament.
9. Quan, a l’inici de partit, el Barça centra del mig del camp i als 20 segons ja rep un xut de Khedira en contra, senyal de com anirà la primera part.
10. 3 a 0 i sort que Higuaín ha fet d’Higuaín i n’ha fallat dos més de claríssimes.
COROL·LARI: No conec cap equip on l’entrenador anuncii que plega uns mesos abans d’acabar la temporada i que el rendiment dels jugadors vagi amunt. Al contrari. Es va vincular l’efecte adéu de Luis Enrique en motivar per la remuntada. Després d’allà, Corunya, Màlaga i Torí són l’evidència de la progressiva desconnexió de la plantilla. Mal negoci.