5-0 Un Gamper que mai no oblidarem

1. Un Gamper diferent però que ha estat una bona idea ben executada. Vam ser ràpids a convidar el Chapecoense, després de l’accident d’avió. Avui hem vist tres supervivents molt emocionats i un equip, refet, que per jugar contra Messi, al Camp Nou i contra el Barça han posat tothom la pell de gallina.
2. Futbolísticament, què diríem si Neymar, en mitja hora, hagués marcat un gol i n’hagués regalat dos? Doncs això ho ha fet Deulofeu.
3. El millor de Deulofeu, com extrem esquerra i atacant amb la cama canviada, ha estat la seva bona entesa amb Messi.
4. L’onze de gala de Valverde, en el seu debut al Camp Nou, és el mateix de Luis Enrique però amb Aleix de lateral. Això sí, la pressió desesperada per recuperar la pilota ha tornat. A veure què dura.
5. Luis Suárez continua necessitant quatre oportunitats abans de fer el primer gol. El veig més prim que mai. Més en forma.
6. Busquets nominat el millor del Gamper. Ha fet un bon partit i el millor gol. A veure si s’anima a xutar més de fora.
7. Semedo ha jugat 14 minuts i ha provocat dos penals. L’àrbitre només n’ha xiulat un. Té molta potència. Quan s’orienti i agafi el GPS del Barça, pintarà bé.
8. Ha jugat tothom menys Arda i Douglas. Dos missatges clars de Valverde.
9. Els números dels nous dorsals del Barça, molt visibles. Els millors que recordo des del temps de Sadurní, RIfé, Torres, Costas…
10. La gespa nova m’ha semblat molt ben arrelada. Bravo.