0-3 Per què li dono el segon gol a Aleix Vidal?

23/09/2017 Girona 0 – Barça 3

1. Tercera victòria fora de casa en tres partits fluixos del Barça. Molt d’ofici.
2. La primera part ha estat per guanyar més sobrats hem marxat 0-1 al descans. A la segona, més trencats i jugant pitjor, l’hem guanyat 0 a 2.
3. Les rotacions de Valverde estan bé, les de Machín (7 jugadors de cop), un regal.
4. Rakitic, de Busquets, ha deixat clar qui ha de jugar allà quan no jugui Sergio.
5. La gran sorpresa de la nit: Aleix Vidal d’extrem amb mobiilitat, alegria i confiança. Tres característiques que ara no li veiem a Deulofeu.
6. Suárez continua desconegut. Però com a mínim n’ha marcat un.
7. Em nego que al segon gol del Barça li donin a Gorka en pròpia porta. Si el de París va ser de Belleti, el d’avui és d’Aleix Vidal. Per mi, no hi ha dubte. Si cada vegada que un porter no està prou fi, es diu que és gol seu en pròpia porta, ningú no voldrà jugar de porter. Què el xut d’Aleix no entrava? Jo crec que sí, per la paràbola que estava dibuixant la pilota.
8. Avui hem fet un futbol diferent, estrany, amb pilotades llargues a l’esquena d’una defensa molt fluixa però que tirava bé la línia de l’orsai.
9. Amb 0 a 0, de nou, una aturada de Ter Stegen amb una mà salvadora.
10. Per què no m’ha agradat la segona part? 7 còrners a favor del Girona, cap del Barça.