1-2 Una gran victòria en el típic partit que l’any passat acabàvem punxant

16/09/2017 Getafe 1 – Barça 2

1. No hi ha rotacions però decideixen dos suplents, sovint menystinguts: Denis i Paulinho.
2. Ha tingut molt mèrit, arribar al descans amb 1 a 0 en contra jugant tan i tan malament.
3. Té mèrit haver aconseguit la primera remuntada quan hem tirat 45 minuts que tenia els quatre ingredients letals de sempre: hora de la migdiada, gespa seca, ens pesava el cul i jugàvem caminant pensant que, som tan bons, que ja guanyarem.
4. Ha estat el clàssic partit de Suárez que les toca totes malament fora de l’àrea i saps, però, que n’aprofitarà una dins de l’àrea. Avui no.
5. Em preocupa la manera com Jorge Molina ha deixat retratat Piqué en massa ocasions.
6. Si ens havien de marcar un gol, com a mínim que sigui tan maco com aquest. Passa que el rebuig del llençament de falta ha estat molt mal defensat, amb tot l’equip desordenat per la segona opció.
7. Tan bé que estava Rakitic fins ara, avui s’ha fos com el seu cabell.
8. Dembélé,lesió al marge, em sembla un jugador isolat que encara no entén el joc dels companys. Potser pot aprofitar la lesió muscular per fer un intensiu de llengua per comunicar-se amb els companys.
9. La samarreta granatosa i els pantalons i les mitgetes, per una vegada, em semblen bé. M’he fet de la Roma.